czwartek, 19 czerwca 2014

Boczek w ziołach Małgorzatki




Składniki:
ok. 1 kg boczku
2 cebule
2 łyżki ziół Małgorzatki
2 łyżki oleju
Boczek po umyciu i osuszeniu podzielić na dwie części. Natrzeć olejem, majerankiem i ziołami Małgorzaty. Włożyć do woreczka do pieczenia i obłożyć krążkami cebuli. Piec ok. 50-60 minut.

5 komentarzy:

  1. Ja ostatnio gotowałam z ziołami, ale chyba następnym razem zrobię po Twojemu.

    OdpowiedzUsuń
  2. O mniam, ale bym zjadła taki boczuś :)

    OdpowiedzUsuń
  3. No! to coś dla mojego mężą:) koniecznie wypróbuję :)

    OdpowiedzUsuń
  4. pysznie wygląda, niestety nie jest na moja dietę.

    OdpowiedzUsuń