poniedziałek, 4 listopada 2013

Zapieczony chlebek



 Zapieczony chleb robiłam pierwszy raz, ale już wiem, że następnym razem muszę wykorzystać więcej dodatków.

Chleb należy pokroić w szachownicę i w miejsca nacięć nakładać odrobinę masła oraz ser żółty, posypać ulubionymi ziołami. Zapiekać przez około 10 minut,m do rozpuszczenia sera. Widziałam też opcję z wędliną, więc następnym razem na pewno wzbogacę mój chlebuś :)

6 komentarzy:

  1. robiałam kiedys - bardzo smaczny przepis :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Świetnie to wygląda, na pewno też doskonale smakuje. Myślę, że idealnie by się nadał do podania na rodzinnej imprezie ;)

    OdpowiedzUsuń
  3. zwykły chlebek wygląda niezwykle pysznie

    OdpowiedzUsuń
  4. ja dziś w biegu, więc się poczęstuję :) będzie w sam raz na obiadek ;)

    OdpowiedzUsuń
  5. pomysł genialny! prosto a jak smacznie, musze przetestować:)

    OdpowiedzUsuń