Składniki:
opakowanie wafli Vafini
5 jajek
pół szklanki pędów fasoli mung
łyżka majonezu
sól
pół łyżeczki łagodnej czubricy
Jajka ugotować na twardo, posiekać, dodać odsączone i pokrojone pędy fasoli. Doprawić solą, pieprzem, połączyć z majonezem, wymieszać i nakładać do foremek. Podawać na bieżąco.
Vafini to dużo możliwości wykorzystania. Polecam, goście będę zaskoczeni.
mniam ;D
OdpowiedzUsuńŚliczne miseczki waflowe.
OdpowiedzUsuńuwielbiam te miseczki waflowe :) poza praktycznym i ładnie wyglądającym wykorzystaniem są po prostu pyszne :)
OdpowiedzUsuńw Rossmanie są za 5 zł :)
OdpowiedzUsuńWidziałam je podczas ostatnich zakupów w markecie i próbowałam wykombinować w jaki sposób można je wykorzystać. A tutaj proszę, albo czytasz w moich myślach, albo wiesz, czego Twoje czytelniczki potrzebują :)
OdpowiedzUsuńPyszna przekąska;)
OdpowiedzUsuńI bardzo efektowna.
Usuńświetna przystaweczka!
OdpowiedzUsuńDziękuję.
Usuń