1 łyżka majonezu
1 łyżeczka musztardy Prymat
1/2 łyżeczki ziół do sałatek
5 łyżek posiekanej rzeżuchy
Jajka po ugotowaniu obrać, posiekać, dodać pozostałe składniki, dokładnie wymieszać i smarowidło do pieczywa gotowe. Pyszna i prosta w wykonaniu pasta jajeczna.
Przepis dodany do akcji: PASTY I SMAROWIDŁA
co tu dużo gadać: uwielbiam :)
OdpowiedzUsuńSmakowita :)
OdpowiedzUsuńbardzo lubię:)
OdpowiedzUsuńuwielbiam tego typu pasty:)
OdpowiedzUsuńwygląda przepysznie:)))
OdpowiedzUsuńRzeżucha...powiew wiosny :D
OdpowiedzUsuńZaczynam dopiero eksperymentować z pastami, ale Twoją muszę też spróbować ;)
OdpowiedzUsuńuwielbiam :* :)) oberwujemy?
OdpowiedzUsuńwygląda bardzo apetycznie, chętnie ja wypróbuję :)
OdpowiedzUsuńMniam już mi ślinka leci , a rzeżuchę uwielbiam .
OdpowiedzUsuńUwielbiałam ta pastę.
OdpowiedzUsuńDzięki za ten przepis
pyszna pasta i rzeżucha mniam
OdpowiedzUsuńMniam :) Uwielbiam ten przepis :)
OdpowiedzUsuń