1 opakowanie budyniu śmietanowego
2 szkl. mleka
Gotujemy budyń według instrukcji na opakowaniu. Wykładamy do salaterek.
Mus:
1 banan
małe awokado
pół szklanki mrożonych jagód
Wystarczy obrane banana i awokado wrzucić do blendera, dodać jagody i zmiksować. Polać budyń.
My posypaliśmy jeszcze 3 łyżkami crunchy.
mmm.. zdrowo, domowo i pysznie! :)
OdpowiedzUsuńUwielbiam budyń ;d
OdpowiedzUsuńAle smacznie i zdrowo! :)
OdpowiedzUsuńoo te dobre crunchy!; ) uwielbiam naturalne
OdpowiedzUsuńSmakowicie!
OdpowiedzUsuńMniam :) I kto by pomyślał, że zwykły budyń może być tak pięknym deserem ;)
OdpowiedzUsuńWygląda obłędnie! Ale to musiało być pyszne :)
OdpowiedzUsuńŚwietne "buźki" aż szkoda zjeść
OdpowiedzUsuńkradnę przepis ;) uwielbiam budyń :
OdpowiedzUsuńBardzo lubie budyń;) zwłaszcza śmietankowy ( już zimny) polany sokiem Paola Malina lub Czarna porzeczka;) a jak dam jeszcze na to bitą śmietanę;) Obłęd;)!!! Czekoladowy budyń + bita śmietana też rewelacja;) Twój przepis wygląda obłędnie!!! ;D W dodatku samo zdrowie;) Musze wypróbować;)
OdpowiedzUsuńMniam :) Uwielbiam budyń :)
OdpowiedzUsuń